ONLINE GEBARENWOORDENBOEK

Hoe in te loggen?

De vormgeving van de nieuwe site heeft ook geleid tot het wijzigen van de vormgeving van het online gebarenwoordenboek. De functionaliteiten zijn hetzelfde gebleven.

Als u een abonnement heeft dan is inloggen op het woordenboek iets anders dan u gewend was: bovenin de balk ziet u een inlogscherm; als u daar inlogt met uw gebruikersnaam en wachtwoord dan ziet u naast het inlogscherm twee symbolen: als u op het rechtersymbool klikt komt u op de pagina waarin uw gegevens staan "Mijn Gebarencentrum". Op die pagina kunt u uw gegevens wijzigen als dat nodig is.
Het linkersymbool is het symbool voor het online Van Dale NGT uitgebreid. Als u daar op klikt komt u direct in het woordenboek.

Onderstaande informatie is alleen bedoeld voor particulieren die een abonnement hebben; dit geldt niet voor Instellingen met een Instellingenabonnement.

Let op: Per 1 januari 2014 is  het 'oude' gebarenwoordenboek, met de lay-out van de vorige website afgesloten.

Dit houdt in dat wanneer u in het verleden een rechtstreekse snelkoppeling naar het bureaublad of uw favorieten heeft gemaakt die verwijst naar het online woordenboek, deze link na 1 januari 2014 dient te worden aangepast.

U dient de link te vervangen door het volgende webadres (URL): www.gebarencentrum.nl/gebaren/van-dale-ngt-uitgebreid/

Bij het volgen van deze link dient u eerst in te loggen, waarna het online woordenboek automatisch wordt geopend.

Veel plezier!